Pelaa.org

Foorumin säännöt
 
Share:
Notifications
Clear all

Mansikkamato.fi

[Sticky] Foorumin säännöt


yle
 yle
(@gfy)
Member Admin
Joined: 4 years ago
Posts: 65
Topic starter  

Ensimmäinen sääntö on se, ettei sääntöjä ole. Piste.

Toinen sääntö on se, että kenenkään yksityishenkilön nimiä, puhelinnumeroita, osoitteita tms. tietoja ei saa julkaista, siitä seuraa banni, kirous ja viestin poisto sekä karkotus helvettiin.

Kolmas sääntö on, ettei yritysten kunniaa voi loukata (näin lukee vitun lakikirjassa), joten antakaa palaa jos aihetta on, eli yrityksiä saa arvostella mielen määrin. Jos yrityksen nimessä on kuitenkin yksityishenkilön nimi, kuten monissa toiminimissä, niin näitäpä ei täällä sitten saa julkaista. Me emme halua rajoittaa kenenkään oikeutta sanoa mitä sylki suuhun tuo, mutta emme myöskään halua toimia yksityishenkilöihin kohdistuvien mustamaalauskampanoiden alustana. Poliitikot ovat sitten oma rotunsa ja heitä sopii arvostella tai kehua vitun kohteliaasti - tietenkin 🤥 

Sadas sääntö on, että lopulta ja viimekädessä yläkerran ehtoollisella jokainen vastaa omista teoistaan ja kirjoituksistaan ja julkaisuistaan. Me emme kuitenkaan sensuroi ketään, emmekä luovuta vapaaehtoisesti foorumin käyttäjistä tai kävijistä mitään tietoja kenellekään. Lokitiedot pyyhitään automaattisesti säännöllisesti, joten meillä ei olekaan mittään jaettavaa, mutta keskisormi nousee sutjakkaasti.

Sadas ja ensimmäinen sääntö koskee foorumilla käytettäviä nimimerkkejä. Käytä nimimerkin valinnassa mielikuvitusta, mutta älä omaa nimeäsi. Etunimi-sukunimiyhdistelmät ovat täysin kiellettyjä, tällä foorumilla ei yksikään täysivaltainen jäsen esiinny omalla nimellään. Se on sillä selvä!

Pilkunviilaussääntö on tiedoksiantoluonteinen virkarotille. Palvelimemme sijaitsevat jenkkilässä, sananvapauden vanhassa pyhätössä ja kamaa kierrätetään sveistsin kautta, joten jos on jotain asiaa - kannattaa hankkia ensin sveitsistä soveltuvin osin oikeuden päätös ja sen jälkeen valtameren takaa toinen niin katsotaan revitäänkö vai poltetaanko yhteydenottonne. Ja jos viellä innostaa niin pari aikamoisen isoa järjestöä juristilaumoineen ja paksuine lompakoneen seisoo takanamme... jokaiseen haasteeseen vastaamme haasteella ja tämä koskee myös virkarottia sekä valtioita, mutta Suomihan tunnetaankin etenkin Euroopan Ihmisoikeustuomioistuimessa mustana lampaana - maana, jossa oikeusvaltion periaate toteutuu vain ja ainoastaan teoreettisella tasolla perustuslaista ja valtiosäännöstä oikeustieteen professorien kanssa keskusteltaessa.

Foorumille voi upata kuvia ja videita yms., jos näin teet etkä ole itse materiaalia tehnyt, pidä huoli, että sinulla on lupa sen julkaisemiseen ja/tai että uppaamasi materiaali menee satiirin ja parodian yms. piikkiin, eikä se sellaisenaan loukkaa kenenkään tekijänoikeuksia tai tunteita kovin pahasti. Jos et ole varma ja file löytyy muualta, suosittelemme uppaamisen sijaan laittamaan linkin materiaaliin. Esim. tube videot näkyvät sellaisinaan foorumilla kun copypastaat tubelinkin.

Vihonviimeinen sääntö on, että käyttäkää järkeänne kirjoituksissanne ja aiheissa. Emme aio olla silkkitie, pimeä kauppapaikka tai rotuvihan, homovihan, transukauhun tai minkään muunkaan vihan lietsontakanava, huumori ja satiiri yms. sananvapauden upeat ilmentymät ovat sen sijaa sallittuja, käyttäkää niiden tarjoamia keinoja itsenneilmaisuun. Kaikki on sallittua, mutta lopulta mikään ei ole sallittua, joten menkää kotiin, olkaa kiltisti ja harrastakaa paljon seksiä. Piste.


Quote
intrum
(@intrum)
Active Member
Joined: 10 months ago
Posts: 10
 

Kiitos teille foorumista jossa voi ilmaista mielepiteensä vapaasti, näitä ei juuri Suomessa enää ole, arvaan kyllä miksi. Onneksi teillä isot tahot takana tukemassa toimintaanne ja sananvapauden puolustamista


ReplyQuote
Ari
 Ari
(@ari)
Active Member
Joined: 7 months ago
Posts: 9
 

Parhaat foorumin säännöt, mitä olen koskaan lukenut! 👍 👍 👍 👍 👍 


ReplyQuote
yle
 yle
(@gfy)
Member Admin
Joined: 4 years ago
Posts: 65
Topic starter  

Lisäys / tarkennus sääntöihin: Kuvissa / ruudunkaappauksissa ei saa olla näkyvissä yksityishenkilöiden henkilötietoja, puhelinnumeroita tai osoitteita tms. Poistakaa ko tiedot em materiaalista ennen postaamista. Yritysten ja yhteisöjen tietoja ko sääntö ei koske. Eli säännöt koskevat sellaisinaan kaikkea foorumille postattua materiaali, mukaanlukien teksti, kuvat ja videot yms sisältö.


ReplyQuote

Pelaa.org

Share: