Pelaa.org

Designmuseo avaa ov...
 
Notifications
Clear all

Mansikkamato.fi

Designmuseo avaa ovet yleisölle tiistaina 4.5. klo 11.


Bilehile
(@bilehile)
Active Member
Joined: 2 weeks ago
Posts: 13
Topic starter  

Museoon pääsee vierailulle ostamalla lipun verkossa ennakkoon ja varaamalla samalla vierailuajan. Lipun pääset varaamaan tästä. Museossa yleisölle on tarjolla uusi näyttely Iittala - Kaleidoscope: Luonnosta kulttuuriin sekä kokoelmanäyttely Utopia nyt ja vielä toukokuun loppuun asti avoinna olevan gallerianäyttely Gunnel Nyman: Avoin arkisto. Museon designkauppaan ja kahvilaan ei tarvitse ostaa lippua tai varata vierailuaikaa erikseen. Muutokset avautumisajankohtaan ovat kuitenkin edelleen mahdollisia.

Varaa paikkasi ajoissa uuteen päänäyttelyyn
Designmuseo kutsui arkkitehti Florencia Colombon ja teollisen muotoilija Ville Kokkosen konseptoimaan, kuratoimaan ja suunnittelemaan näyttelyn maailmankuulun suomalaisen designbrändin Iittalan 140-vuotisesta historiasta.
Pääosassa näyttelyssä ovat lasi ja rakastetut designklassikot.
Näyttely kokoaa yhteen Iittalan koko historian ennennäkemättömällä tavalla peilaten sitä vahvasti suomalaisen yhteiskunnan monipolviseen kehitykseen.
Moniulotteisesti Iittalan historiaa käsittelevä näyttely on nyt viimein avautumassa ottamaan yleisönsä vastaan. Varaa oma lippusi ajoissa. Näyttely on avoinna 19.9.2021 asti.


Quote

Pelaa.org

Share: