Pelaa.org

Ohjeet spämmien pos...
 
Share:
Notifications
Clear all

Mansikkamato.fi

[Sticky] Ohjeet spämmien postaamiseen


yle
 yle
(@gfy)
Member Admin
Joined: 4 years ago
Posts: 65
Topic starter  

Tänne voi postata saamasi parhaat spämmipalat muiden huviksi.
Vaikka spämmi on valitettava ongelma, josta lähes jokainen kärsii, niin seassa on aikamoisia luovuuden helmiä. Kerätään niitä tänne.

Selvyyden vuoksi: Mitä spämmi on? Spämmi on ilman vastaanottajan lupaa, yksityishenkilölle, lähetettyä markkinointiviestintää. Suurin osa spämmistä tulee sähköpostina, mutta sitä voi tulla myös tekstiviesteinä, puheluina ja eri appien kautta esim. yksityisviesteinä.

  • Postaa vain tavalla tai toisella mielestäsi huomionarvoinen spämmi. Hyvä spämmi sisältää yleensä kuvan (jotta se ei jäisi spämmi suodattimiin). Postaa kuva tänne!
  • Älä "copy & pastaa" tekstiä.
  • Ota ruudunkaappaus saamastasi spämmistä ja postaa se "Attach Files" toiminnon avulla.
  • Älä liitä linkkejä!
  • Kirjoita viestille osuva otsikko, se voi olla esim. spmmätyn tuotteen nimi
  • Voit kirjoittaa myös kommentin. 
  • Foorumin säännöistä poiketen, tässä osastossa voi julkaista sen yrityksen sähköpostiosoitteen, jonka tuotteita saamasi spämmi on lain vastaisesti markkinoinut. Huom! Kaikki yksityishenkilölle luvatta lähetetty mainossähköposti on lain vastaista. Katso tästä esimerkki spämmistä, jonka yhteydessä on julkaistu yrityksen sähköposti. Kyseessä on siis sen yrityksen sähköposti, jonka tuotetta sinulle on koitettu myydä, ei viestin lähettäjän osoite, koska se on yleensä hyödytön "no-reply" emaili, johon lähetetyt viestit eivät mene perille. Jos julkaiset sähköpostin, selvitä se esim. ko. yrityksen nettisivuilta. Älä julkaise viestissä lähettäjänä olevaa osoitetta em. syystä.
Spam can

Quote

Pelaa.org

Share: