Pelaa.org

Andropenis kokemuks...
 
Notifications
Clear all

Mansikkamato.fi

Andropenis kokemuksia


Aki
 Aki
(@aki)
Eminent Member
Joined: 2 years ago
Posts: 25
Topic starter  

Huonoja kokemuksia Adnropenis peniksenvenyttimestä. Varokaa! Andromedical firman andropenis, andro penis ja androextender tuotteet ovat vaarallisia, niitä myydään ja markkinoidaan harhaanjohtavilla väitteillä ja niillä ei ole mitään tehoa tai vaikutusta kalun koon kasvattamiseen. Hyväuskoisia ihmisiä rahastetaan vuodesta toiseen lupauksilla suuremmasta kalusta, jonka mukamas saisi käyttämällä mukamas tieteellisesti tutkitusti tehokasta peniksenkihittäjää. Tämä laite ei kuitenkaan toimi käytännössä todellakaan, se on lisäksi hinnoiteltu törkeän ylihintaiseksi. Kalun koko ei tällä hilvitkuttimella kasva, sen sijaan laitteen käytöstä saattaa tulla jopa vammoja, hiertymiä, kipuja yms. Älä vahingossakaan erehdy ostamaan kyseistä peniksenvenytintä. 


DarkMatter and Viivi2 liked
Quote
Viivi2
(@viivi2)
Active Member
Joined: 2 years ago
Posts: 6
 

Ei ole kokemuksia 🙂 Mutta on ilmeisen selvää, että tuota vempainta myydään harhaanjohtavilla terveysväitteillä, mikä lienee selkeästi useammankin asetuksen vastaista. Noitahan on ollut myynnissä aika pitkään, kummallista ettei asiaan ole vielä puuuttunut yksikään viranomainen Suomessakaan, täällähän virkaintoa tuntuu riittävän pieniinkin asioihin. 


ReplyQuote
yle
 yle
(@gfy)
Member Admin
Joined: 4 years ago
Posts: 64
 

Andromedical S.L, eli andropenis, andro penis ja androextender ja andropenis gold tavaramerkkien haltija on tunnettu epäeettisistä markkinointikeinoistaan. Mikäs sen helpompaa kuin rahastaa kalun koolla, luvaten parin sadan hilavitkuttimen tuovan mahtavasti lisää pituutta ja paksuutta pikkuveikolle. Ko firma on myös tunnettu perusteettomista DMCA ilmoituksistaan ja muista vaateista. Älkää ostako missään tapauksessa ko yhtiön tuotteita.


ReplyQuote
DarkMatter
(@darkmatter)
Active Member
Joined: 3 years ago
Posts: 9
 

Sain kaluuni kivuliaita verenkiertöhäiriöitä, kun käytin Andropenis Gold peniksenvenytintä ohjeiden mukaan. Haastan laitteen myyjän ja valmistajan oikeuteen. 


ReplyQuote
Jesse
(@jesse)
Active Member
Joined: 9 months ago
Posts: 5
 

Vittu eihan puhdasta vedätystä noi peniksenkasvatusvempaimet, hyväuskoisia rahastetaan. Älkää ostako tollasta paskaa.


ReplyQuote

Pelaa.org

Share: