Pelaa.org

Valkovenäjä viisumi...
 
Share:
Notifications
Clear all

Mansikkamato.fi

Valkovenäjä viisumivapaa matka nyt 30vrk


Suomen Keisari
(@suomen-keisari)
Active Member
Joined: 3 years ago
Posts: 10
Topic starter  

Nyt pääsee Valkovenäjälle viisumivapaasti 30vrk ajaksi. Kävin siellä heti kun pääsi aluksi 5vrk ajaksi ilman viisuamia. Viisumitta pääsee jos menee lentokoneella Minskin lentokentän kautta ja lähtee samaa kautta. Sain lennot 105€ edes takas. Pitää olla myös voimassaoleva matkavakuutus. Kiva kaupunki!


Vilperi liked
Quote
Vilperi
(@vilperi)
Active Member
Joined: 3 years ago
Posts: 11
 

Paljon tuolla menee rahaa viikonloppumatkalla? Ja millä lentoyhtiöllä sinne kannattaa lentää Helsingistä?


ReplyQuote
Bemari
(@bemari)
Eminent Member
Joined: 3 years ago
Posts: 20
 

Belavia ja Finnair, molemmat lentää suoraan Helsingistä. Hinnat vaihtelee ajankohdan mukaan. Riippuu mitä meinaat tehdä. Satasella selviää, mutta saa menee ihan niin paljon kun on valmis tuhlaamaan - kuten missä tahansa. Siisti kaupunki, Minsk, ainakin mitä keskustaan tulee. Itse asuin Hilttonissa. VOin suositella.


ReplyQuote
Vituttaa
(@vituttaa)
Active Member
Joined: 3 years ago
Posts: 9
 

Mua vituttaa, miksi suomalaiset naiset ei voi olla yhtä ihania kuin naiset Minsikissä!


ReplyQuote
Kellopeli
(@kellopeli)
New Member
Joined: 3 years ago
Posts: 3
 

Minskin lentokentän kautta mentynä,ilman viisumia voi tosiaan olla 30vrk, mutta ei parane unohtaa, että en rikisteröitävä asuinpaikkansa, jos siellä on yli viisi päivää. Jos yövyt hotellissa tms. ko majoitaja hoitaa rekisteröinnin, mutta jos huitelee omissa paikoissaan niin se on muistettava tehdä itse. Kysyin viimeksi passintarkastuksessa ja ystävällisesti neuvoivat, onnistuu helposti netin kautta ja majapaikanrekisteröinnin voi tehdä itse! 

Asuin Karla Marksan varrella keskustassa yksityiseltä vuoratussa asunnossa, ihan kiva porealtaineen kaikkineen. Hinta oli $34 per yö, kaverin kanssa puoliksi laitettuna $17 per nenä. Ei paha. Ravintoloissa ja baareissa saa rahaa tietty kulumaan, mutta toisaalta 25 paikallisella, eli reilulla 10€ saa hyvät ruuat ja oluen/viinin melkein missä vaan. Jos taas hakee tarpeet ruokakaupasta ja tekee itse niin, sitten ei oikein maksa mitään... Taksien kanssa kannattaa olla varovainen, kuten Suomessakin nykyään. Turistilta otetaan helposti turistitaksa, mutta appejä löytyy ja kun tietää mitä tekee, ei kyyti paljoa maksa. Minskin lentokentältä keskustaan lentokentän "virallisella taksilla" oli 30 paikallista, eli about 15€ mennen tullen. Toi on noin 45min matka...


ReplyQuote
Camacho
(@camacho)
Active Member
Joined: 1 year ago
Posts: 19
 

Tonne mieli tekis, näyttää sen verran vauhdikkaalta meno!


ReplyQuote

Pelaa.org

Share: