Pelaa.org

Notifications
Clear all

Mansikkamato.fi

Yango taksi varokaa


Camacho
(@camacho)
Active Member
Joined: 7 months ago
Posts: 19
Topic starter  

Huonaja kokemuksia Yango taksi firmasta. Sattuipa niin, että tilasin ystäväni kanssa taksin erään helsinkiläisravintolan eteen Yangon apilla. Kaikki toimi hyvin ja taksi tuli nopeasti. Näytin kuskille vielä ennen taksiin menemistä, että onko tämä osoite minkä tilauksen otit apista. "Kylla on kylla on" tummaihoinen kaveri vakuutti. Hyvä, istutaan kyytiin ja matka alkaa...

Kaveri kysäisi muilta jossakin kohtaa, että tietääköhän kuski mihinon menossa kun olis pitänyt kääntyä itä-väylälle, mutta nokka on toiseen suuntaan... vakuutin, että tietää, ajaa varmaan viikin kautta, ei meille väliä kun hinta on vakio, apin kautta sovittu.

Sitten kuski alkaa molottaa jotain Malmista ja meinaa kääntyä siihen suuntaan. Sanon, että hei! Me ollaan kyllä menossä ihan sinne minne autoa tilatessa ilmoitettiin. Kuski molottaa paskaa... pitää sopi hinta uusi kun määräpaa muuttu matka.. Ei vitussa muuttunut! Sä ajat meidät sinen mihin me ollaan menossa ja siihen hintaa mihin on apissa soviitu ok? Ei aja, ei aj, menee malmi. Vittu! Pysäytä auta. Ei pysäytä. Pysäytä auto SAATANA! avaan oven vauhdissa. Kuski pysäyttää. Käsken kaverin hyppää kans ulos... Soitetaan poliislle ja toinen taksi ottaa meidät kyytii ja päästää turvallisesti kotia.

Yangon kyrpäpää voi vetää käteensä, pilas illan. Ei maksettu sanoin kytille puhelimessa, että näitä tapahtu ja piste. jääkää selvittämään asiaa, aprtio tulossa. Kiitos njet! Me mennään kotia, bye!

Eli mitä tästä opin. LÄL KÄYTÄ YANGONA KOSKAAN. Itse menin ansaan kun on vähän oikeata taksia edullisempi, mutta ei ne oikeita takseja ole vaan vitun vedättäjiä. Tästä lähtien ajan vaan tunnettujen taksifirmojen takseilla ja niitähän ei helsingissä montaa ole. Kun vuodessa ajaa taksilla muutaman kerran, ei sillä ole väliä maksaa kyyty kolamnneksen enemmän vai ei kun palvelu on kohdallaan ja kaikki toimii eikä tumma miesmolota paskaa naamalle.


Hallitus liked
Quote
kapinallinen
(@kapinallinen)
New Member
Joined: 7 months ago
Posts: 3
 

Kiitos varoituksesta, itellä samanlaisia kokemuksia noista pelleistä. Kaiholal muistelen niitä aikoja kun taksit oli takseja eikä saatanan paskaa.


Hallitus and Camacho liked
ReplyQuote
Camacho
(@camacho)
Active Member
Joined: 7 months ago
Posts: 19
Topic starter  

Joo, ennen oli taksikin takseja ja miehet miehiä, nyt on vittu ihan miten sattuu kaikki.


Hallitus liked
ReplyQuote
Hallitus
(@hallitus)
Eminent Member
Joined: 9 months ago
Posts: 20
 

Samantapasia kokemuksia Tangosta ja muista vitun vedettäjistä, pimeistä takseista, en käytä kuin isojen taksifiormojen takseja. Ei se paljoa enempää maksa ja saa ainakin asianmukaista palvelua.


ReplyQuote
Kummiseta
(@kummiseta)
Active Member
Joined: 7 months ago
Posts: 5
 

Itse käytän aina isjen taksifirmojen autoja juuri noista syistä. Valitettavasti näitä ns. poikkeuksia on niin paljon, että ne ovat sääntö. Valitse oikea taksi ja säästyt todennäköisemmin turhalta säädöltä, vedätyksiltä ja suoranaisilta huijausyirtyksiltä ja huijauksilta.


ReplyQuote
intrum
(@intrum)
Active Member
Joined: 4 months ago
Posts: 10
 

Paska mikä paska, ei se siitä miksikään muutu, käyttäkää ns oikeita takseja, tuoette rehellistä yrittäjää ja samalla saatte kunnon palvelua.


ReplyQuote
Ari
 Ari
(@ari)
Active Member
Joined: 2 months ago
Posts: 9
 

Kyllä mäkin miettisin pari kertaa, ennen kuin menisin näihin kyyteihin. Mielelläni maksan paikalliselle taksille vähän "extraa" ja saan hyvää palvelua ja pääsen turvallisesti perille.


ReplyQuote
Annukka
(@annukka)
Active Member
Joined: 3 years ago
Posts: 10
 

Ei mitenkään ainutlaatuinen kokemus, on sattunut saman tapaista "säätöä" kahdesti juuriYangon kyydissä. Katson aina, että on luotettava taksi, enkä ikinä käytä näitä yangoja tai ubereita.


ReplyQuote

Pelaa.org

Share: