Notifications
Clear all

Nazar matkatoimisto varokaa  

Page 2 / 2
  RSS

Enni
 Enni
(@enni)
Active Member
Joined: 2 years ago
Posts: 14
03/06/2020 8:51 pm  

Hyvä kun joku avautuu asiasta, en varmasti lähde Nazarin lomille


hapankaali and TUITUI liked
ReplyQuote
TUITUI
(@tuitui)
New Member
Joined: 3 weeks ago
Posts: 2
11/07/2020 10:14 pm  

Postaan tännekin, kun Suomi24 foorumi (Aller) saattaa taipua ison mainostajan TUI-konserniin kuuluvan Nazarin yrityksiin saada viestiketju sensuroitua:

 

Koittaa Nazar saada poistettua näitä kommentteja näköjään, kelvotonta asiakaspalvelua ja yrittävät hiljentää asiakkaat. Itse tein ns "charge back" pyynnön luottokorttiyhtiölle, tehkää samoin. Luottokorttifirma palauttaa rahat ja perii saatavansa nazarilta. Helppo homma, menevät taastusti nuri. Täälläkin paljon skeidakokemusia ko lafkasta


ReplyQuote
TUITUI
(@tuitui)
New Member
Joined: 3 weeks ago
Posts: 2
11/07/2020 10:19 pm  
Posted by: @fasu

Tämmöstä!

Nazarista tehdään rikosilmoitus petoksesta
"Olen perunut 7.4.2020 matkan D0XXXX ja saanut siitä peruutusvahvistuksen 7.4.2020, olette veloitaneet perusteettomasti 100€ peruutuskulut, mutta ette ole palauttanut edes jäljelle jäänyttä varausmaksua. Matkan perumisesta on nyt aikaa yli kuukausi.

Tulen jättämään rikoilmoituksen petoksesta.
Oikeudessa nähdään!

Kannattaa tehdä luottokorttiyhtiölle ilmoitus, että Nazar ei toimittanut matkaa ja ilmoittaa, että kohtelevat epätasa-arvoisesti, korttifirma palauttaa rahat ja perii vaikka oikeusteitse saatavansa Nazarin lafkalta. Törkeätä miten kohtelevat vahoja asiakkaitaan. Todella paskoja kokemuksia Nazar matkatoimistosta tuntuu olevan muillakin kuin minulla. Välttäkää ja käyttäkää muita firmoja. Älä tilaa Nazarilta matkaa, menetät lomasi ja pahimmassa tapauksessa rahasi, jos/kun vaikauksissa keikkuva firma menee nurin.

 


ReplyQuote
hapankaali
(@hapankaali)
New Member
Joined: 2 years ago
Posts: 2
04/08/2020 9:02 pm  

Eipä paljoa hetkauta Nazarin yritys hyvitellä törkeää tapaa kohdella entisiä asiakkaitaan, kun on luottamus lafkaan mennyt, ei enää auta... bye bye Nazar.

 

Hyvä Nazar-vieras

2020 on ollut epätavallinen vuosi suuren Covid-19 kriisin ja tämän seurausten myötä meille kaikille. Olemme yrittäneet hoitaa tilanteen parhaamme mukaan ja tehneet kaiken mahdollisen myös vieraidemme hyväksi.

Osa vieraistamme on kuitenkin päättänyt peruuttaa itse matkansa ennen Covid-19 rajoituksia ja joutunut siksi maksamaan peruutuskuluja. Sinä olet yksi vieraistamme, joka on peruuttanut matkansa ja johon tämä on vaikuttanut taloudellisesti. Siksi haluamme nyt tehdä asialle jotain.

Haluamme tarjota sinulle lahjakortin, jonka arvo on sama kuin pidätettyjen peruutuskulujen summa. Tämän lahjakortin voit hyödyntää seuraavaan matkaasi kanssamme.

Haluan painottaa, että kyseiset kulut on pidätetty yleisten matkaehtojen mukaan, joita seuraamme. Olemme kuitenkin sitä mieltä, että tämän koko yhteiskuntaa ravisuttavan poikkeuksellisen pandemiasta johtuvan tilanteen ei tulisi luoda lisäkustannuksia vieraillemme. Toivonkin, että arvostat lahjakorttia, ja odotammekin jo innolla näkevämme sinut vieraanamme taas ensi vuonna!

Ehdot: Tarjous on henkilökohtainen ja koskee vain heitä, joilla on ollut varaus ja jonka peruutuskulut on pidätetty ehtojen mukaisesti. Uusi matka tulee tehdä vuoden 2021 aikana. Tämä sähköposti toimii todisteena lahjakortille.


ReplyQuote
Page 2 / 2

Share: