Notifications
Clear all

Holvi.com  

  RSS

jkaru
(@jkaru)
New Member
Joined: 2 years ago
Posts: 2
11/02/2019 3:43 pm  

Holvi.com  pysykää kaukana ja välttäkää hinnalla millä hyvänsä. Ala-arvoista palvelua, saattavat sulkea tilin varoituksetta muutettuaan käyttöehtoja. Vastauksen saaminen asiakaspalvelusta kestää kohtuuttoman kauan ja samoin varojen periminen. Yrittivät myös laskuttaa sulkemastaan tilistä. Yksikään yritys ei voi rakentaa liiketoimintaansa näin epäluotettavan kumppanin varaan, etenkin kun on kyse rahaliinkenteen hoitamisesta. Pysykää kaukana Hovista ja käyttäkää perinteisiä pankkeja.


Quote
Viivi2
(@viivi2)
Active Member
Joined: 1 year ago
Posts: 5
30/03/2019 12:19 pm  

Yhdyn täysin kommenttiin, en iki maailmassa uskoisi yritykseni raha-asioita Holvi hoidettavaksi. Olen kuullut kauhutarinoita varoituksetta suljetuista tileistä. Holvi ei todellakaan ole pankki, eikä sitä sido läheskään yhtä tiukat säädökset kuin pankkeja. Itse hankkisin tilin firmalle edelleenkin oikeasta pankista, enkä tämmöisestä startupista, joka voi kadota kartalta kokonaan jo huomenna. Minulla ei ole pienyrittäjänä varaa rahaliikenteen "yllättäviin" katkoksiin, jotka johtuvat toimijasta, jollaista ei pitäisi sallia markkinoilla. EU säädösten tuomia varjopuolia, että tälläiset poljut pääsevät sähläämään pankkien rinnalle, kun suurin osa ei kuitenkaan ymmärrä mikä valtava ero siinä on.


ReplyQuote
Aki
 Aki
(@aki)
Active Member
Joined: 1 year ago
Posts: 14
08/04/2020 7:53 pm  

Todella paska rahalaitos, en pienyrittäjänä ikinä uskoisi penniäkään tuolle puoljulle, asiakaspalvelu täyttä paskaa.


ReplyQuote
CO2
 CO2
(@co2)
Active Member
Joined: 2 years ago
Posts: 9
03/06/2020 8:59 pm  

Joo, samanlaisia kokemuksia. Voivat heittää yrittäjän pellollo ylimilisesti viittaamalla käyttöehtoihinsa, joita muuttelevat mielivaltaisesti. Hommaa tili oikeasta pankista.


ReplyQuote

Share: