Pelaa.org

Share:
Notifications
Clear all

Mansikkamato.fi

Bubbleroom


BubbleBobble
(@bubblebobble)
New Member
Joined: 2 months ago
Posts: 4
Topic starter  

Tilasin Bubbleroom nettikaupasta takin ja maksoin kortilla. Kaikki hyvin! Jäin odottamaan syntymäpäivälahjaksi tilattua takkia... toimitus luvattiin about viikossa ja tulihan se takki, mutta mihin? Puhelimeen kilahti tilauksesta muutaman päivän kuluttua viesti, että paketti on noudettavissa... 350km päässä sijaitsevasta pakettiautomaatista!!! 😲 Tilauksen yhteydessä jätin selvästi oman osoitteeni ja se näkyy Bubbleroomin asiakassivuillakin tilauksessa... osoite on Punkaharjulle, mutta paketti on lähetetty Helsinkiin. Että sillä tavalla. Enpä ole vielä "ehtinyt" käväistä automaatilla muutaman sadan kilometrin päässä, joten pitänee keksiä jokin muu synttärilahja. Miten tämä on edes mahdollista? Toki lähetin kyselyn bubbleroomiin, saa nähdä mitä vastaavat ja varmasti laitan vastauksen tännekin kunhan tulee!

Ohessa ruudunkaappaus tilauksesta Bubbleroomin asiakastiedoissa... ja saapumisilmoituksesta... Tilattu Punkaharjulle, Paketti noudettavissa Helsingistä!

bubbleroom nettikauppa kokemuksia
bubbleroom nettikauppa kokemuksia 2

Quote
annemorford4007
(@annemorford4007)
Active Member
Joined: 4 months ago
Posts: 14
 

Aika outoa touhua? Miten tuo yleensä on mahdollista, varmaan joku automaattinen systeemi ryssinyt hommat, voi olla postinkin päässä... mutta anyway, paketin olis pitänyt selkäesti päätyä tilatessa antamaasi osoitteeseen eikä 350km päähän 😮 


ReplyQuote
Annukka
(@annukka)
Active Member
Joined: 4 years ago
Posts: 15
 

Huipaisaa... helppoa ja nopeaa, paketti 350km päähän, ei tarvi ajaa kuin 600km jotta saa mitä tilasi! Enpä ole ennen tämmösestä mokasta kuullut, mutta kaikkea sattuu 🤣 tosin epäilen, että ton homman on mokannu Posti viimekädessä, eikä Bubbleroomi... posti osaa sählätä selvätkin asiat.


ReplyQuote
ashlimiele18098
(@ashlimiele18098)
New Member
Joined: 4 months ago
Posts: 2
 

Joo aika erikoista toimintaa, ei ainakaan ihan kotiovelle tullu toi lähetys 🤣 


ReplyQuote

Pelaa.org

Share: