Notifications

Aller Media Oy  

  RSS

Vilperi
(@vilperi)
Active Member
Joined: 1 year ago
Posts: 11
09/10/2018 9:31 pm  

Kokomuksia  Aller Media Oy nimisestä lafkasta? Ne mm julkaisevat useita lehtiä, joista tunnetuimpia lienee Seitsemänpäivää lehti.


Quote
Vilperi
(@vilperi)
Active Member
Joined: 1 year ago
Posts: 11
09/10/2018 9:33 pm  

Itsellä on paskamaisia kokemuksia  Aller Media Oy:stä, koittavat toistuvasti myydä mulle roskalehtiään, vaikka olen toistuvasti ja varsin selvin sanoin tehnyt selväksi, että minulle soittaminen lehdenmyyntitarkoituksessa on kielletty. Ei vaan tunnu menevän perille. Lisäksi tilasin joskus aikanaan Seiskan ja lupasivat kaupan päälle lahjan, jota eivät koskaan toimittaneet. Peruin tilauksen ja laittoivat laskun perintään, jota en suostunut maksamaan, koska tekivät minusta petoksen jättämällä lupaamansa lahjan toimittamatta.


Viinikka, Hottis, Poliitikko and 2 people liked
ReplyQuote
Antti P
(@antti-p)
Active Member
Joined: 2 years ago
Posts: 17
09/10/2018 11:39 pm  

Aller Media Oy on täysin paska ja vastuuton firma, Googlaa vähän niin kaikkea löytyy. Työpaikkakiusaamista, spämmiä, herjaavia viestejä yksityishenkilöistä heidän hallitsemillaan foorumeilla, joita eivät suostu poistamaan, yksityisyyden loukkaamista - julkaisevat yksityishenkilöiden puhelinnumeroita yms. kivaa. 


Viinikka, Hottis, Poliitikko and 1 people liked
ReplyQuote
Automies
(@automies)
Active Member
Joined: 2 years ago
Posts: 15
17/10/2018 10:06 pm  

Aller on todellakin huonom,aineinen yhtiö, tiedän sisäpiirijuttuja sieltä paljon, eräs ystäväni on/oli siellä töissä. Kun paska lentää lasiin, siinä ei enää tuulilasinpyyhkijät auta. 


ReplyQuote
Poliitikko
(@poliitikko)
Active Member
Joined: 2 years ago
Posts: 5
17/10/2018 11:39 pm  

Allerista ollaan tekemässä isompaa juttua.  🤮  🤮  🤮  🤮  🤮  🤮  oksettava firma, vaikka ei politikkona pitäisi näin sanoa.


Viinikka and Hottis liked
ReplyQuote
Hottis
(@hottis)
Active Member
Joined: 1 year ago
Posts: 8
31/10/2018 10:09 am  

Täysin paska firma, minun mielestäni siitä syystä, että eivät osaa hoitaa suomen suurinta keskustelupalstaa asiallisesti, sallivat lainvastaiset kirjoitukset seillä ja ihmisten online kiusaamisen ja henkilötietojen julkaisun. Asia pitäisi antaa jo poliisin tutkittavaksi.


Viinikka liked
ReplyQuote
Viinikka
(@viinikka)
Active Member
Joined: 1 year ago
Posts: 12
07/01/2019 6:31 pm  

Olen myös tietoinen ALler Median mee too jutuista, ihmettelen, kuinka moni puljun lehtiä lukisi tai nettipalveluja, kuten Suomi24.fi käyttäisi, jos tietäisi miten naisia on eräiden henkilöiden toimesta kohdeltu, ahdisteltu ja uhkailtu työpaikalla.


ReplyQuote

Share: